این بنای تاریخی در قرنهای گذشته همواره محور کشمکشهای فکری و سیاسی در ترکیه بود تا اینکه یک دادگاه موزه را مجددا به مسجد تبدیل و اعلام کرد مؤمنان باید بتوانند در آن عبادت کنند و نماز بخوانند.
تغییرات در هیات حاکمه جمهوری آذربایجان از ابتدا با تغییر صاحبان قدرت آغاز شد و پس از دستگیری چندین فرماندار، امروز به معاونان وزرا و برکناری وزیر فرهنگ و برخی تغییرات در نیروهای مسلح رسیده است.
شاید اصلی ترین دلیل پنهان کاری مقامات ترکیه در مورد ویروس کرونا، تهدیدی باشد که شیوع این بیماری می تواند رگ حیاتی اقتصاد ترکیه یعنی توریسم را به خطر بیاندازد.
شیوع کرونا با توجه به وضعیتِ روابط آمریکا با چین و همچنین برهه زمانی که این ویروس شیوع پیدا کرده(در آستانه سال نو چینی)، تا حد زیادی تقویت کننده این نظریه است که کرونا سلاح بیولوژیک آمریکا برای مقابله با رقبای خود است.
کرونا نامی است که این روزها مردم جهان را به وحشت انداخته اما رعایت برخی مسائل بهداشتی و اطلاعات در خصوص این بیماری میتواند این وحشت را به اطمینان خاطر تبدیل کند.
اینکه رسانه های جمهوری آذربایجان با اختیار یا اکراه، روز تولد وی را تبریک می گویند، جای تعجب ندارد.چرا که پیش از این دیده اند اگر شخص اول این کشور با یک رسانه مخالف باشد، چاره ای جز تعطیلی برای آن رسانه وجود ندارد.
عدم اعتماد مخاطبان جمهوری آذربایجان به رسانه های این کشور و توجه غالب مردم به رسانه های ترکیه،باعث شده است تا بازار اصلی تبلیغاتی در آذربایجان نیز در اختیار بازارها و بازرگانان ترکیه ای باشد.
در دوران اوباما و وزارت خارجه خانم کلینتون به بهانه دیپلماسی دیجیتال، پروژههای وسیع سایبری علیه ایران سازماندهی شد؛ مرکز مرصاد وابسته به جبهه سایبری انقلاب اسلامی پس از یک سال موفق به شناسایی ابعاد تشکیلاتی و فعالان این پروژه شده است.
موضوع شرکت اتباع آذری در رویداد عظیم اربعین، بعد از گذشت قریب به یک ماه، همچنان مورد تاخت شبه روشنفکران منتسب به دولت جمهوری آذربایجان میباشد و با طرح مسائل قومگرایی سعی دارند تا به این مساله خدشه وارد کنند.